srijeda, 10. srpnja 2013.

NOVA VIJEĆA GRADSKE ČETVRTI I MJESNOG ODBORA



Lokalni su izbori za nama, te su novoizabrani predstavnici građana formirali sve razine predstavničkih tijela. Iako pomalo kasnim s ovom informacijom, red je da vas informiram kako je to prošlo u našoj Četvrti i Mjesnom odboru.

            Konstituirajuća sjednica Vijeća Gradskečetvrti Brezovica, kao i  konstituirajuće sjednice svih Vijeća Mjesnih odbora naše četvrti održane su 27. lipnja 2013. u Brezovici.
Za predsjednika Vijeća Gradske četvrti Brezovica izabran je Vladimir Iviček, potpredsjednica je Marina Pucević.  Većinu u Vijeću Gradske četvrti Brezovica ima HDZ  sa  svojim koalicijskim partnerima, a prema informacijama kojima raspolažem predsjednik i potpredsjednica su izabrani jednoglasno. U novom sazivu Vijeća GČ Brezovica i Demerje ima svojeg predstavnika, Dražena Lončića iz HDZ-a.

Za predsjednika Vijeća Mjesnog odbora Demerje izabran je Slavko Borić, a za potpredsjednika Stjepan Kos. Ova je odluka također donesena jednoglasno, uz napomenu da izabrani predstavnik SDP-a nije došao na kostituirajuću sjednicu, te je još uvijek nejasno tko će u Vijeću Mjesnog odbora Demerje zastupatiti opozicijski SDP.

Konstituirajuća sjednica Vijeća Mjesnog odbora Demerje

Uspomena s konstituirajuće sjednice Vijeća MO Demerje: Zlatko Mateša (član Vijeća MO Demerje), Slavko Borić (predsjednik Vijeća MO Demerje), Milan Kulaš (voditelj područnog odsjeka Brezovica), Dražen Lončić (Vijećnik GČ Brezovica), Željka Malenić (član Vijeća MO Demerje) i Stjepan Kos (potpredsjednik Vijeća MO Demerje)

Kavica nakon obavljenog posla

Nema komentara: