ponedjeljak, 7. studenoga 2011.

ANSAMBL MI TAMBURICA



         Eto, osnovne informacije o ansamblu napisane su u gornjem programu, a meni preostaje samo da vam putem nekoliko fotografija pokušam prenijeti  dio doživljaja s sinoćnjeg koncerta. Makar su radi bolesti nekih članova nastupili u ponešto smanjenom sastavu, „Mi“-ovci su se ipak pokazali u svom punome sjaju, a prisutni nisu krili zadovoljstvo  jer su za svoj ostanak u crkvi nakon Svete mise bili nagrađeni vrhunskim glazbenim događajem.
         Sigurno je kako iza ovog lijepog nastupa stoji mnogo vježbe i odricanja, pa stoga svim članicama i članovima ansambla kao i njihovoj voditeljici upućujem iskrene čestitke povodom trideset godišnjice njihovog rada.






Pozdrav od Demka!

4 komentara:

Tenor kaže...

Demko hvala Ti što si nas došao poslušati i pogledati. a još veće hvala što si ovo objavio na blogu,pa da i ostali posjetitelji bloga ovo mogu vidjeti.Možda se nađe i netko kome je žao što nas nije imao prilike vidjeti, ali neka ne žali.Svi koji bi željeli čuti kako zvuči misa uz tamburice, a i kako izgleda koncert poslije mise to mogu čuti već u nedjelju 13.11.u 11.00 sati u novoj crkvi u Remetincu(kod Arene).Pozdrav-TENOR

Stjepan kaže...

Sigurno je kako su prikraćeni svi koji vas nisu došli vidjeti i slušati. Pozdrav, ostanite i ubuduće tako dobri.

Zdemko kaže...

Čestitam Ansamblu MI Tamburica na obljetnici! Bravo!

Šteta je što Ansambl i demerski KUD ne surađuju pa gotovo nikako.

Tenor, samo naprijed, pa buš i ti ušel u rubriku "izuzetni među nama"! Vidiš, morat ću te posnimiti...

Tenor... kaže...

Stvarno bi malo morali poraditi na suradnji KUD-a i Ansambla MI-tamburica,to je dobra ideja,a ovo izuzetni pusti po strani.Dođi u nedjelju u Remetinec.