srijeda, 20. travnja 2011.

(EU)ROPSKA UNIJA


Mail  gosp. Ante Trgovca
  POŠTOVANI GRAĐANI LIJEPE NAŠE !
       Uskoro ćete biti pozvani da izađete na referendum i izjasnite se o tome dali želite da RH postane članica europske unije.
Budući da se vlada RH svim silama trudi skriti od vas svaku informaciju koja ne ide u prilog EU, nastala je potreba za ovim letkom. On ima svrhu skrenuti vam pažnju na informacije i o drugoj  strani medalje, kako bi se na referendumu uistinu mogli  izjasniti u skladu sa vlastitim interesom. Jer kao što porota  mora čuti i optužbu  i  obranu da bi mogla donijeti pravednu odluku, tako i Vi, dragi građani MORATE  čuti argumente i za i protiv ulaska u EU, kako bi mogli donijeti pravilan sud.
Naša draga vlada nam je navela samo one ZA, argumente, kako bi kod nas izazvali razmišljanje kakvo oni žele, pa se za ove PROTIV,  moramo snaći sami. Jer pola istine, ustvari je laž. To je laž, zato što čovjeka navodi na pogrešan zaključak.
To je obmana, smišljena  kako bi politička elita progurala „svoju“ volju  i po ko zna koji put, (a to bi bio zadnji put), izigrala i prodala vlastiti narod.Nije li vam čudno da se vlast i oporba tobože kolju oko svega, osim oko „svetog“ cilja, ulaska u EU.Tu su složni.
Pitam se tko su ustvari pravi gospodari naših političara. Njihov najveći argument su milijuni eura , koje ćemo kao „dobiti“ iz raznih europskih fondova, i  pokrpati rupe nastale njihovom  „stručnošću“. A te su rupe i napravljene u tu svrhu, kako bi nam EU fondovi izgledali primamljivo, kao ribi glista na udici.
Gospodo draga, taj novac ima za svrhu ropstvo Hrvatskog naroda, jer ako za par godina ili bilo kad, poželimo izići iz te tvorevine, izlazak je automatski uvjetovan vraćanjem svakog primljenog eura, i to s debelim kamatama. A ako ne daj bože do toga i dođe, već postoji plan koji će se pobrinuti da nikad ne budemo u stanju taj dug i vratiti.
Netko može pitati, „ a zašto bismo ikad poželjeli  napustiti EU”.
E pa pitajte one koji su već u uniji. Moj stric živi u Duseldorfu već 41 god, a imam i poznanika i prijatelja u svim zemljama članicama EU. Sigurno i vi poznajete nekog pa se raspitajte. Ne vjerujte slijepo medijima.
Tih PROTIV argumenata je toliko da svi nestanu ni u podeblju knjigu, a kamoli na ovaj letak, ali bar neke od njih možete pronaći na sljedećim „lokacijama“: 
    Knjiga  „EU, ne hvala“ autor Marjan Bošnjak ili bar na youtube-u   pogledajte sljedeće naslove: Alternativni pogled na EU / Što se krije iza EU /  istina o europskoj uniji  (cijeli dokumentarac ) /  što morate znati o EU / Irska je rekla NE - ali EU-fasisti zele svoj Imperij! /  Na Rubu Znanosti (21.09.2009) David Icke o EU 1.dio / Animus2012  KRATKI VODIC KROZ EUROPSKU UNIJU / Slovenac o Europskoj uniji / Što je to Europska Unija / Nigel Farage je ukoren radi kritiziranja novog EU ministra vanjskih poslova / Dajte nam priliku da govorimo - John Bufton /  Novi svjetski poredak - Evropska Unija /.Na engleskom ih je još koliko hoćete.
    Kad se upoznate s tim materijalom,  zapitajte se  zašto ništa od toga niste mogli ni čuti ni vidjeti  ni pročitati u medijima, već isključivo na internetu koji se jedini ne može cenzurirati?
     I za kraj, molim sve koji su zainteresirani  da pomognu u kopiranju i / ili distribuciji ovog letka u papirnatom obliku,da mi  se jave telefonom ( 01 5579 089 i 092 280 25 17 ) ili mailom  ( ante.trgovac@gmail.com ) a vas,  koji ste ga dobili mailom, molim da ga proslijedite na sve mail adrese koje imate, itd, itd.Neka se širi kao požar. Nemojte samo čekati da netko drugi obavi sve, jer to možda neće biti dovoljno.


DAJTE SVOJ MALI DOPRINOS SAD, ILI SE NEMOJTE ŽALITI KAD BUDE KASNO ! ! !


                     Pozdrav od Demka!

Nema komentara: