četvrtak, 20. prosinca 2012.

SRETAN VAM SUTRAŠNJI DAN !

           Sam naslov ovog posta najavljuje kako neću govoriti o uobičajenim, da ne rečem demerskim stvarima, jer moram se eto i ja osvrnuti na  nezaobilazan 21. prosinac 2012. Pa nije 21.12. bilo kakav dan. Toliko su nam ovim datumom solili pamet da već i sam spomen na nj automatski asocira na kraj iliti smak svijeta. Istina, mnogima od nas nije prvi put da nam predviđaju fajront, ima nas dosta koji smo uspješno preživjeli mnoge najavljene smakove, koji su isto kao i ovaj naš sadašnji prodali lijep broj novina, te povećavali slušanost, kasnije i gledanost ili su pak ponekom bezveznjaku donijeli pokoji časak medijske slave.
         I sutrašnji dan u kojem nas čeka navodna apokalipsa ni po čemu se ne razlikuje od onih prije najavljenih, jer sutra se jamačno neće dogoditi ništa spektakularno: svijet će i dalje biti na istome mjestu zajedno sa svim svojim malim i velikim kvarnostima, neće se pojaviti mali zeleni, neće preko noći doći do promjene paradigme, i svi ćemo biti više-manje isti kao i danas. Jer, nemoguća je ljudima promjena u trenu. Za svaku je promjenu potrebno vrijeme, pa će se tako i neke od bučno najavljivanih promjena jednom možda i desiti, ali tek protijekom za to potrebnog vremena…
         Zato vam svima, kako sam u naslovu posta već napisao, želim sretan sutrašnji dan! I ne samo sutrašnji. Želim nam svima sretne sve buduće od Stvoritelja nam darovane dane, ispunjene ljubavi, zdravljem, razumijevanjem i vjerom.
          Kada će, i da li će jednom doći kraj svijeta kakvog poznajemo, o tome će odlučiti Onaj koji ga je i stvorio!


        

4 komentara:

Stjepan kaže...

Kaj je Demerci, nitko ni riječi?!
Još uvjek vas je frka?
Bez brige, neće vas ni Onaj Gore, a niti onaj dole. Boje se da bi im napravili pomutnju...

LO 8 kaže...

Hvala Ti Demko, ne bih se ni sjetila od posla, priprema tijela i duha za blagdane, na sutrasnji dan. Blago nama što te imamo, na sve misliš. Kao što si zaželio, neka je svima sretan sutrašnji, a i svi budući dani. Pogledala sam spot i uživala u kompoziciji A. Kabilja (imala sam ga prilike osobno upoznati).

U pripremi sam i čekam što dalje...!?

LO 8 kaže...

Jako zgodno, stvarno nema komentara, a otkrila sam dok sam pisala komentar i ti si Demko pisao svoj, znaći da smo istovremeno na liniji.

Članak nije u meni izazvao strah, (možda zato što nisam demerčica - mala šala), ali mislim da bi se trebali zamisliti svi skupa nad sobom, svojim ponašanjem prema bližnjima i prema majci Zemlji. Trebamo njegovati i voljeti sve oko sebe, tako ćemo njegovati i voljeti sebe. Kada tako živiš, ne trebaš se bojati ni sudnjeg dana.

Anonimno kaže...

Poštovani,čitatelji i podupiratelji ovog bloga obavještavamo vas da je zbog velikog interesa smak svijeta odgođen do daljnjega tj. dok se ne pojavi ponovo neka ergela kretena koji truju ovaj prelijepi svijet sa svojim glupim pričama.
Božja je bila prva i bit će zadnja riječ,prema tome ako ga štujemo nemamo se čega bojati.Koliko god pojedinci bili uporni u svojim glupim nakanama nadam se da nam nisu uspjeli narušiti pred blagdansko raspoloženje.
BY: SVOGA TELA GOSPODAR