srijeda, 16. veljače 2011.

ISTINA

     Za sveobuhvatno i realno sagledavanje suvremenih društvenih i političko-ekonomskih zbivanja, kako domaćih tako i onih globalnih, svakako nije dovoljno informacije crpiti samo iz novina, radija ili televizije. Općepoznato je da iza ovih masovnih medija gotovu u pravilu stoje vlasnici kao predstavnici određenih interesnih skupina, ter nam serviraju istinu kakva njima odgovara i tako kroz dulji vremenski period oblikuju javno mišljenje.
     Informacije koje kolaju internetom kao „mrežom svih mreža“ za sada su još izuzete od ove svojevrsne cenzure, pa tako imamo mogućnost realnijeg sagledavanja stanja u zemlji i svijetu, a da je to doista tako dokazuju svježi primjeri iz trusnih arapskih zemalja gdje su pojedini režimi čak pribjegavali isključivanju interneta. Naravno, ne tvrdim da i kod prihvaćanja informacija iz ovoga izvora ne treba biti kritičan, naprotiv svugdje se i uvijek moramo služiti od Stvoritelja primljenim darom: prosudbom.
     Da ne duljim, ovaj put vas molim da odvojite desetak minuta svoga vremena i svakako do kraja pročitate post koji ćete otvoriti kad kliknete na donji link:

                 http://www.svjetlost-online.com/kresimir-misak/
          (preporuka se odnosi na post "KORPORATISTI I GRUNTOVČANI" od 11.veljače 2011.)



                           Pozdrav od Demka!

2 komentara:

Anonimno kaže...

Ima jedna dobra knjiga od ovog Mišaka. Ko oće, ja mu posudim!

Stjepan kaže...

Evo, ja sam zainteresiran. Pošalji e-mail da znam kam treba doći po knjigu.