četvrtak, 17. svibnja 2012.

SMIRAJ DANA NA OPSEKIMA


         Jedna gospođa po rođenju Demerčica koja danas kao umirovljenica dolazi ovamo tek povremeno, jednom je šećući u demersko predvečerje uskliknula:“Ma kakvi Havaji! Nigdje nema ljepšeg zalaska sunca nego u Demerju!“
         Ljepota smiraja današnjeg dana podsjetila me je na njene riječi, a tu ljepotu evo želim podijeliti s vama uz nekoliko slikica:












        Gore spomenuta gospođa inače je vrlo nadarena slikarica, pa se nadam da je poneku svoju demersku impresiju prenijela na platno. Nadam se kako ću jednom biti u prilici pokazati vam neki njezin rad na ovom blogu.

2 komentara:

Anonimno kaže...

Eto posla za ministra Vrdoljaka-bespravno sagrađena "čeka".Nadam se da ja gazda na čijem je drvu to napravljano zatražio legalizaciju.
Inače Demko ova foto reportaža vezana za Opseke,pun je pogodak jedino kaj na ni jednoj slici nema čovjeka.Gdje su ona lijepa vremena kad je na svakoj parceli Opseka bil najmanje jedan čovjek i jedan traktor?Dali je moguće vratiti (ponoviti) ta vremena?
By:SVOGA TELA GOSPODAR !

Stjepan kaže...

Mislim da je vlasnik putem pop.., pardon potrošil novce za biljege pak onda od legalizacije ne bu niš.
Malo je vjerojatno da se budu ponovila stara vremena. Vjerojatnije je da će Opseki oživjeti na neki drugi način.Ako ništa drugo onda kao poželjna destinacija za lovni turizam…