srijeda, 23. ožujka 2011.

KOMENTARI I KOMENTIRANJE



Proteklo je već prilično vremena od pokretanja ovog bloga, rekao bih da smo zajedno prebrodili porođajne muke, međusobno se upoznali i naviknuli. Za one koji možda nisu primijetili ovo je već 67. post. To znači da sam se toliko puta trudio prirediti vam nešto novo i zanimljivo. Naravno da to nije uvijek bilo lako, ovako mala sredina kao što je Demerje baš i ne obiluje događanjima ter sam često morao pribjeći širenju tematike i otići u neke druge sfere.
Prateći brojač posjeta nameće mi se zaključak da sam uspio biti barem donekle zanimljiv i aktualan ali ako svoju uspješnost pokušam prosuditi na temelju vaših komentara, e tu se već moram zamisliti…
Ne, nemojte pomisliti kako nisam zadovoljan vašim komentarima; ono čime sam nezadovoljan je njihova brojnost, a činjenica je da moje postove komentira tek troje-četvero ljudi. Ne znam zašto je ostalima tako teško izraziti svoje mišljenje, možda moram ponoviti da se komentari može potpuno anonimno.
Želim vas uvjeriti kako bi mi vaša veća suradnja olakšala uređivanje bloga, a svaka bi mi kritika dobro došla. Isto tako sam uvjeren da  neki posjetitelji  mojega bloga imaju dobrih ideja ili čak gotovih tema za objavljivanje. Zato se osjećam slobodnim zamoliti vas slijedeće:

-                            komentirajte svaki objavljeni post jer ćete tako pridonijeti boljoj    kvaliteti narednih

-                            svoje eventualne priloge, materijale i obavijesti (osim komercijalnog oglašavanja) šaljite mi na e-mail: skdamerie720@gmail.com  U slučaju objavljivanja vaših priloga, ukoliko vi to želite, jamčim potpunu anonimnost.

-                            osobito bi vam bio zahvalan na poslanim fotografijama, jer ste sigurno primijetili kako moje slikice baš i nisu najbolje kvalitete

Iskreno se nadam vašem odazivu na moje zamolbe.

             Pozdrav od Demka!


1 komentar:

Stjepan kaže...

Eto: od sto glasa glasa čuti nije! A nadao sam se da će barem Višnjino razmišljanje o premalom Domu nekog od vas potaknuti na raspravu! Pokrenite se ljenčine jedne! Ako ne znate kako kako se postavlja komentar pa pitajte nekog, za Boga miloga... Možda se ipak previše trudim: vama je svejedno kaj se oko vas događa, ne znate čak ni cendrati ili vam se živo j... pardon fućka za sve okolo vas!