utorak, 5. srpnja 2011.

ŠEĆER NA KRAJU - TANEC DO ZORE

Kao završnicu „Petrova u Demerju“, u subotu 2. srpnja 2011. nakon nastupa folklornih društava, naš je „Orač“ organizirao veselicu koja je potrajala do ranih jutarnjih sati. Demerčane i njihove goste zabavljao je mladi glazbeni sastav „Loco“ iz Kerestinca, za koje možemo slobodno reći kako su bili iznenađenje večeri jer su pokazali da jedna relativno nepoznata grupa može kvalitetom i širinom repertoara nadmašiti prošlogodišnje razvikane izvođače, koji su barem za moj ukus bili previše „istočnjačkog“ karaktera.
Brojni su se gosti uz glazbu mogli okrijepiti lovačkim gulašom, jelima s roštilja, palačinkama kao i širokim izborom alkoholnih i bezalkoholnih pića. Organizirana je i  tombola, tako da su mnogi gosti kući ponijeli više ili manje vrijednu uspomenu na „Petrovo u Demerju“.
Vremenske prilike uglavnom su dobro poslužile organizatore tijekom cijele priredbe, a jedino je iznenađenje bila za ovo doba godine iznenađujuće hladna noć, što je neke goste prisililio na ranije napuštanje veselja.

Glazbeni sastav "Loco"


Demerčani za šankom

Jedan od pečikura

Užurbanost za šankom

Rasplesani gosti

Još jedan pečikura

Nekima naređivanje baš leži ...

Bilo je i bosonogih plesačica


Zadovoljni gosti

Gđa Vesna je usput slavila rođendan...

...a ova nam je gošća došla iz Horvata

Pobjednici slave
     Organizator ovogodišnje proslave, KUD "Orač" Demerje, zahvaljuje svima koji su na bilo koji način pripomogli njezinom održavanju !

               Pozdrav od Demka!

2 komentara:

Anonimno kaže...

svaka čast demercima na pravom derneku

Anonimno kaže...

Svaka čast i sve pohvale organizatorima Petrova u Demerju,bilo je prekrasno,a sam vrhunac svega bila je odlična zabava na kojoj su se svi prisutni dobro oraspoložili, jer jednostavno tako je moralo biti pored onako dobre muzike,tj. onakvog benda, svaka čast dečkima.Bilo je lijepo vidjeti i za svaku pohvalu je što su na zabavu došli ljudi i iz okolnih mjesta te tako sve skupa još više uveličali,a ujedno i sami su mogli vidjeti kako to izgleda u Demerju pa da to pokušaju prenijeti u svoja mjesta što je skoro nemoguće,jer osjetilo se da Demerje ima "dušu" što negdje drugdje fali.Naravno hvala i Demku što je to sve ovjekovječio i čestitke nogometnoj ekipi iz H. Leskovca koja je osvojila turnir.
Veseli gost !!!