petak, 3. svibnja 2013.

BEZ FIGE U DŽEPU, MOLIM



Izuzetno cijenim svako mišljenje, a posebno mi se sviđa dalmatinska poslovica koja kaže da su čovjek i magarac pametniji od samog čovjeka. Međutim, jako se protivim pokazivanju fige u džepu, i zato od danas brišem svaki naredni anonimni komentar! To znači, ako niste u stanju svojom osobom  stajati iza onog što ste izrekli, onda bolje šutite!

Broj komentara: 6:

magarac kaže...
Administrator je uklonio komentar.
LO 8 kaže...

Demko, možda je dobro znati što anonimni misle, to je neka vrsta kompasa, a nekima je to prilika da dođu do izražaja.

U Demerju baš i nije običaj da ti u lice kažu što misle, i dobra ti je ona "figa u džepu". Prema tome dobro je da se netko usudi izvaditi figu pa ako i anonimno. To je moje mišljenje, ako imam pravo na to. Naravno, odluka je tvoja.

Zdemko kaže...

Slažem se s ovim razmišljanjem LO 8. Pogotovo u politici treba poslušati sve a pogotovo osluškivati što kažu oni koji se ne slažu sa mnom. Čak i ako razina suobraćaja nije razina nego nizina - jer i to je suobraćaj.

Svatko od nas ima oporbu a nju je Bog stvorio zato da se ne slaže s nama i da najčešće govori ono što se nama i kak nam se ne sviđa.

Moram reći da smo Demko i ja razgovarali da svatko može svaki slijedeći komentar objaviti pod drugim nickom tak da praktički opet postaje anoniman. Međutim, to je već stvar kao neke fore i blogeraške i forumaške kulture i običaja. Zapravo je pitanje što će nam uopće nickovi i što se ne potpisujemo imenom i prezimenom kak smo kršteni. Zato čestitam dvjema damama koje su u ovih nekoliko godina postojanja bloga jedine ono što su imale za reći i potpisale vlastitim imenom.

Zdemko kaže...

I da, Demko, ak si ti osobno "centar", onda je bome vrijeme da se definicija političkog lijevo-centar-desno iz temelja mijenja!

Stjepan kaže...

Ne, ne treba mijenjati definicije. Kao i na svim drugim područjima definicije su UGLAVNOM primjenjive, ali poneki pojedinac jednostavno ne „stane“ u njih…
Ili drugim riječima, izuzetak potvrđuje pravilo.

Zdemko kaže...

E častim jedačom i pijačom svakog onog tko mi teoretski objasni i praktično dokaže kak to izuzetak potvrđuje pravilo!