petak, 17. svibnja 2013.

Poklanjam vam ružu




Drage sumještanke i sumještani!
Demerčanke i Demerčani!

         Na kraju još jedne izborne kampanje jedino što vas molim su dvije stvari:
 1.  Pročitajte ovaj letak do kraja. Hvala!
         2. Izađite na izbore, i makar pokušajte pokrenuti promjene, jer ukoliko se predate samosažalijevanju i okrivljavanju drugih, ukupni problemi koji nas tište postajati će sve veći.
         Stranačke i druge elite upravo žele da vi ništa ne poduzimate, i na taj način svu vlast i mogućnost odlučivanja prepustite njima! Možete biti potpuno sigurni kako ni Milanović, a niti Karamarko neće brinuti o našim sitnim lokalnim problemima bolje od nas samih. Nasuprot stranačkim interesima nezavisna grupa građana pod vodstvom moje malenkosti želi interese i glas svih Demerčana staviti ispred interesa bilo koje stranke.
Mi vam ne obećavamo brda i doline, niti lake i brze promjene, ali zato  želimo da se čuje glas i mišljenje svakog Demerčana! Zato ćemo se zalagati za red i planiranje svakog segmenta života u Demerju, nasuprot dosadašnjoj stihiji i anarhiji. Inzistirati ćemo da nadležne komunalne i druge službe svoj posao obavljaju besprijekorno po unaprijed zadanim planovima i projektima, a ne da  kao što smo to danas svjedoci, uoči izbora vodu pokušavaju usmjeriti uzbrdo, te različitim  „brzinskim“ radovima pokušavaju poreznim obveznicima zamazati oči.
Radi svega navedenog  pozivamo vas da nam poklonite povjerenje i 19. svibnja 2013. na našem izbornom mjestu u Demerju, za Vijeće mjesnog odbora zaokružite redni broj 4 na bijelom listiću, te redni broj 11 za Vijeće gradske četvrti, nositelja Žarka Vučaka, na ružičastom listiću!

Ovu ružu vam poklanjamo kao zahvalu za vaše povjerenje i kao pečat našeg budućeg saveza!
Našim protukandidatima ružu poklanjamo kao znak sportskog natjecanja, i buduće tolerantne suradnje u interesu prosperiteta svima nam dragog Demerja!


                                                 U  ime kandidacijske   liste br. 4
                                                                        vaš                                                            
  
                                                                     Stjepan   Kos

Nema komentara: