četvrtak, 27. siječnja 2011.

KUĆNI BROJEVI


      Demerski dom mjesne samouprave od jučer je napokon valjano obilježen kućnim brojem, a isto je tako postavljena i natpisna ploča. Dakle, svim zainteresiranima na znanje, nova adresa demerskog doma je: Demerska ulica 33




      Od imenovanja ulica u Demerju proteklo je već gotovo šest mjeseci, a mnogi mještani još nisu istaknuli novi kućni broj, što su bili dužni učiniti u roku od dva mjeseca.
       Osim što je sada snalaženje u naselju otežano zbog mješavine starih i novih kućnih brojeva, podsjećam štovane sumještane da je za ovaj komunalni prekršaj zaprijećena kazna od 200 HRK . Zbog predstojećeg popisa stanovništva, najavljen je pojačani nadzor od strane komunalnih redara, pa je najbolje da što prije postavite novi kućni broj i tako uštedite 200 kuna.

                      Pozdrav od Demka!

2 komentara:

Anonimno kaže...

STO SMO DUZNI, A STO NISMO???
S obzirom da navodis da se placaju kazne, hoce li onda i Hrvatska Posta meni platiti kaznu kad na razglednicu koju saljem u Demerje napisem naziv nove ulice s novim kucnim brojem, a posta to lijepo prekrizi i napise staru adresu?
Isto tako hoce li mi Policijska Uprava Zagrebacka besplatno izdati novu putovnicu, jer ova nova biometrijska koju sam dobio prije tri dana ima staru adresu? Kad sam kod predaje zahtjeva za novu putovnicu napomenuo da su nam se mijenjali nazivi ulica i kucni brojevi, receno mi je da se u putovnicu ili osobnu ne moze upisati nova adresa ako ona jos ne postoji u njihovoj bazi podataka. Jesmo to duzni opet sami istjerati na cisto, uz placanje raznih taksa, ptristojbi, ..., ili je to duzan netko drugi? A da, ne sumnjam uopce da ce kazne znati naplatiti ako netko ne stavi plocicu s novim brojem i adresom na kucu!!!!! Zivio "novi-stari" komunizam!

Stjepan kaže...

Očigledno netko iz Katastra ili PU Zagrebačke nije odradio svoj posao: u privitku rješenja od 2. kolovoza 2010. na kojemu je popis kome sve treba dostaviti predmetno rješenje, pod rednim brojem 51. piše „Policijska uprava zagrebačka, Odjel za upravne poslove, Zagreb, Petrinjska 30 „
Dakle, ili iz katastra nisu poslali rješenje ili ga pak u policiji netko nije zaprimio.