subota, 13. travnja 2013.

VRHUNARAVNO BUĐENJE



         Iako smo već pomislili kako se stara baba zima nikako neće dati otjerati nekoliko posljednjih toplijih dana izmamilo je baš sve znakove proljeća. Protuljetno sunce koje budi svekoliku prirodu budi i naš optimizam, te kako u prirodi tako i u ljudima pokreće jedan novi ciklus koji iznova slavi Kreatora, prirodu i svjetlo.
         Baš nikakvi komentari nisu potrebni mojim  donjim slikicama jer one ni izdaleka ne mogu zorno dočarati svu ljepotu kojom nas je Veliki Autor obdario… Zato budite zahvalni, i slavite proljeće!










Broj komentara: 7:

Zdemko kaže...

Dobro, Demko, proljeće je tu, pupoljci su tu, cvijeće je šareno, sunce je granulo, vode su se malo povukle... To si dočarao. Ali kad budeš progovorio o aktualnim i važnim događanjima? Ne živimo samo u prirodi nego i u društvu. Sviđali se tebi ili ne, evo danas se održavaju prvi put u povijesti europski izbori u Hrvatskoj, a ti ni zuc o njima, a ignorirao ih ti ili ne, oni su tu. Za mjesec dana su mjesni izbori koji su i te kako u fokusu tvog bloga, mjesne vlade više neće zasjedati, treba podvući crtu i napisati račun... :)

Stjepan kaže...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/ne-izlazite-na-izbore/672444.aspx
Evo, sve što ja mislim o euRopskim izborima više-manje možeš pročitati na gornjem linku.
O lokalnim ću izborima uskoro...

Zdemko kaže...

E i ti nađeš lika s kojim se poistovjetiš. Matija Babić. Pa taj sam sebi valjda ne valja. Baš me zanima kak bi sam sebe taj opisao, kojim epitetom. Prema njemu, koja je onda razlika između izbora za EU parlament i bilo kojih drugih izbora.

Stjepan kaže...

Sa svakim se je čovjekom moguće poistovjetiti. Makar u jednoj misli, i makar se u svemu ostalome s njim ne slažeš.

Zdemko kaže...

A ne! Bogme se ne mogu a i neću sa svakim poistovjetiti. Hvala lijepa.

Stjepan kaže...

Samo sam htio reći kako su čovjek i magarac pametniji od samog čovjeka.

Zdemko kaže...

Ono što bih sad rekao ušlo bi u kategoriju sramoćenja. Magaraca. Pa neću.