petak, 4. siječnja 2013.

LOŠ POČETAK



         Pozdravljam vas u novoj godini i to nakon gotovo trodnevnog prisilnog apstiniranja od bloga i interneta. Naime, u srijedu ujutro su po šlamperaju poznati zaposlenici vodovoda, prilikom izgradnje priključka vode na obiteljsku kuću  u Demerskoj ulici presjekli telefonski kabel!
         Naravno isto tako ažurni i „fletni“ T-comovci "odmah" su se prihvatili posla, i evo već danas u popodnevnim satima kvar je otklonjen! U međuvremenu T-com mi se ispričavao snimljenim porukama(!), nakon čega sam nedavno sklopljeni ugovor s ovim operaterom poželio nekom  T-comovskom šefonji zabiti u … no znate već gdje. Ipak, ne želim ih obradovati još i plaćanjem penala za raskinuti ugovor ali nakon njegovog istjeka nemam namjeru sklopiti ugovor s govornim automatom!


Dan 1. kabel je već prekinut

2. dan je iskorišten za konzultacije i i pretakanje vode

3. dan rupa je "blago" proširena
Oštećeni kabel. Njegovo spajanje nisam uslikao jer za to više nisam imao živaca.
          Eto, početak godine baš i nije nešto. A još je i Linić rekao kako će porez na nekretnine uvesti zato jer to građani ove zemlje žele!

4 komentara:

Zdemko kaže...

Demko, hajdmo napraviti anketu: tko nije za to da se uvede porez na nekretnine, neka se javi ovdje u komentarima, ha. ha, ha, i vidjet ćeš sad da su građani za to da se porez plaća!

Pa ti sad onda legaliziraj bespravno sagrađene objekte, da bi onda plaćao porez na njih, ha ha.

Stjepan kaže...

Vjerojatno i Linić podatke o mišljenju građana prikuplja na taj način...

Anonimno kaže...

Pazi ti našeg Demka,on bi po "T-com"-u zabijao.Vjeruj mi da bi ti se ja rado priključiti u tom pohodu jer i ja imam loša iskustva sa njima.No, šalu na stranu. Mene jako brine izgled vaše ulice. Pa ovo izgleda kao poslijeratna obnova.Baš sam večeras bio u društvu jednog mog rođaka koji mi je također pričao o vašem uličnom problemu i vidjevši ove slike sve mi je jasno-vi ste fakat pretrpjeli neviđenu štetu.Bogu hvala da izvođač radova nije iz našeg sela već tko zna otkuda.
BY:SVOGA TELA GOSPODAR

Stjepan kaže...

Hm,da. Jedan domaći izvođač se u to vrijeme slučajno zatekao na mjestu događaja, pa su neki pomislili kako je on odnosno njegov strojar potrgal kabel.Međutim isključivi krivci su djelatnici Zagrebačkog holdinga.