četvrtak, 15. studenoga 2012.

ODSJEČENA ČETVRT (3)


         Ovaj je mail  Pročelnik gradskog ureda poslao predsjedniku MO Hrvatski Leskovec,  g. Dukiću, a na njegov upit o privremenoj regulaciji prometa za vrijeme trajanja radova na Puškarićevoj:


Poštovani gospodine Dukić,
Ovaj Gradski ured nije izdao rješenje o uspostavi privremene regulacije prometa u Puškarićevoj ulici obzirom da je predmetna prometnica u nadležnosti tvrtke Hrvatske ceste d.o.o. Predstavnici ovog Ureda pokušali su na licu mjesta s izvođačem radova pronaći rješenje po kojem bi se radovi izvodili uz odvijanje prometa, ali zbog složenosti izvođenja radova, izvođač istih ne može jamčiti sigurno i nesmetano odvijanje prometa, a koji je na predmetnoj prometnici izrazito gust.
Za sve informacije vezane za uspostavu privremene regulacije prometa u Puškarićevoj ulici molimo Vas da se obratite tvrtki Hrvatske ceste d.o.o.
S poštovanjem,                                                                             PROČELNIK 
                                                                                                   Davor Jelavić, dipl. oec. ________________________________________
Od: gradonacelnik@zagreb.hr [gradonacelnik@zagreb.hr]
Poslano: 6. studeni 2012 5:08

         Usporedimo li sadržaj gornjeg e-maila s riječima predstavnika Hrvatskih cesta izrečenim u video isječku ( vidi post „Odsječena četvrt 1“), ispada da se stvari odvijaju po onoj narodnoj: ne zna lijeva što radi desna!
         E, baš bih volio znati što o cijeloj stvari misli inspekcija cestovnog prometa!?

1 komentar:

Zdemko kaže...

Misliš: ne zna lijeva što radi lijeva? :)