četvrtak, 1. ožujka 2012.

Linija 132 produžuje se do Brezovice


sm 133

Autobusna linija 132 Savski most - Goli Breg - Brezovica bit će od ponedjeljka, 5. ožujka produžena do Brezovice.
Zbog toga se mijenja vozni red radnim danom, subotom i nedjeljom. Novi vozni red bit će dostupan na početno-krajnjim stajalištima te na www.zet.hr





NADOPUNA:
Evo i voznog reda jer ga traljavi zetovci neće na svojoj stranici objaviti prije ponedeljka.
Nemam pojma koja je stanica polazna, a voznired važi od 5. ožujka2012.



 

Broj komentara: 7:

Tenor kaže...

Nadajmo se da će biti i više buseva jer će se povećati i gužva u istima,a i sad je bila prilična pogotovo u špicama.Treba dati prijedlog da linija 132 ide kroz Leskovac, Demerje i Brezovicu preko Botinca do S.Mosta, Brezovačka linija kontra,time bi svi imali automatski i više buseva i manje gužve u njima.

Stjepan kaže...

Da ti pravo rečem, nisam potpuno siguran kuda će to autobus ići novom trasom,a ni koja mu je polazna stanica u Brezovici. Ako sam dobro shvatio trebao bi skrenuti iza Crkve desno, Desprimskom ulicom doći do Križa, skrenuti lijevo na Brezovičku, te se Golobreškom vratiti do dosadašnje polazne stanice i dalje starom trasom. Sinoć sam ZET-u uputio mail s upitom tj. zahtjevom za objašnjenje ali izgleda da do ponedjeljka nema tko odgovoriti.
Tvoja ideja o trasi koja bi išla preko Botinca je odlična, uz napomenu da ne postoji niti jedena linija koja ide samo do Brezovice, sve samo prolaze kroz Brezovicu, a završavaju u Ašpergerima, K.Kraljevcu, Štrpetu. To znači da bi trebala potpuno nova linija koja bi kružila od S.Mosta, Remetinca,Botinca, preko Brezovice i dalje trasom 132 ponovo na S.most.

Anonimno kaže...

Naravno da nisu povećali broj buseva nego su još i smanjili broj polazaka sa 34 na 30 radnim danom i sa 17 na 15 subotom. Ali su zato od 01.03. uredno povećali cijene karata za kak oni vele 30-tak posto. Samo ne znam po kojoj matematici???

Stjepan kaže...

Ne znam kak su drugi zadovoljni s novim voznim redom, ali meni nikak ne paše, tako da sam već u ponedeljak išao vlakom...

Zdemko kaže...

Anonimno, dobro primjećeno!

Zdemko kaže...

Ljudi, jel istina što kažu u ZET-u da je novi vozni red sačinila mjesna samouprava, tj. Gradska četvrt Brezovica, tj. njezin predsjednik Cerovski, a da ga je ZET samo provjerio i blagoslovio (vozni red) i da se za sve žalbe i primjedbe treba obratiti na gradsku četvrt!? Pa jel to normalno? Jel to istina? Jel to uopće moguće?

Anonimno kaže...

Očito je istina barem su tako odgovorili na moju žalbu iz ZETa:

Poštovana/i,
ZET je samo prijevoznik.
Linija je produžena i polasci su usklađeni na traženje Vijeća Vaše gradske
četvrti.
Za dodatne promjene obratite se njima.
S poštovanjem!

  

Za Ured za odnose s javnošću
Goran Kekić,
Zagrebački holding d.o.o.
Podružnica ZET
Ozaljska 105, 10 000 Zagreb

Telefon: +385 1 365 1502
Telefax: +385 1 363 5374
http://www.zet.hr