nedjelja, 20. travnja 2014.

Pobjeda!


Danas se ponovo prisjećamo najveće pobjede zabilježene u povijesti čovječanstva. Danas slavimo pobjedu Svjetla nad tamom, Dobrog nad zlim, Života nad smrću. Nažalost u našem svakodnevnom životu prečesto zaboravljamo činjenicu Isusove pobjede nad smrću, te se prepuštamo sveprisutnoj apatiji i (samo)sažalijevanju. Ali, tamo gdje postoji istinska vjera ne bi smjelo biti mjesta  ni za kakvu sumnju!
        Sve teškoće koje su snašle velik broj ljudi trebamo prije svega sagledati kao privremenu kušnju, a kada sve izgleda izgubljenim trebamo biti svjesni neprekidne bitke koja se odvija između dobra i zla, u kojoj pokoja bitka koju  izvojeva zlo nikako ne znači i njegovu pobjedu. Naprotiv, Isus je svojim uskrsnućem zauvijek porazio smrt, tamu i zlo, a svi mi koji smo krštenjem nasljedovali Njegovu pobjedu, na svaku životnu kušnju trebamo gledati tek kao kamen na cesti!

        Svim čitateljima ovog bloga, Demerčicama i demerčanima, rodbini i prijateljima želim istinski susret sa svjetlom Uskrsloga! Neka vas  Njegovo Svjetlo prati na svim vašim stazama, te vam živote ispuni zdravljem i svakovrsnim obiljem! Svima želim

     Sretan Uskrs !



Nema komentara: